Bluetooth

Cum te ajuta tehnologia cu Bluetooth

In primul rand, pentru a sti daca este sau nu o tehnologie de tip Bluetooth este important sa verificati daca telefonul vostru are incorporata aceasta functie si daca permite asocierea cu alte dispozitive. Un lucru este sigur, ca fiecare telefon si fiecare laptop care vor veni vor avea aceasta capacitate, incat sa se poate asocia orice fel de dispozitiv la acesta, de la camera foto si pana la imprimante.

Se pare ca fiecare telefon din prezent este capabil sa faca pereche cu un alt dispozitiv si implicit sa se conecteze la reteaua wireless, incat sa le permita utilizatorilor sa conduca fara a mai pune mana pe telefon sau sa asculte muzica direct prin conexiunea telefonului cu dispozitivul de tip mp3 sau cd player.

Afla care sunt capacitatile dispozitivelor cu Bluetooth

Fiecare dispozitiv are in functionalitatea sa multiple si unice functii. De exemplu, unele telefoane mobile pot permite sa utilizati caracteristica Bluetooth pentru a efectua apeluri telefonice in timp real, in timpul sofatului, in timp ce alte telefoane va vor permite sa transmiteti fisiere catre si de la alte telefoane mobile. Fiecare dispozitiv cu Bluetooth are modalitati usoare de functionare incat sa nu parcurgi intreg manualul de instructiuni pentru a te invata cum functioneaza acesta.

Asociaza dispozitivele Bluetooth

In scopul de a utiliza tehnologia Bluetooth, trebuie sa va conectati un dispozitiv la un altul si sa cautati pentru modalitatea de asociere si recunoastere. Procesul de asociere vizeaza de la un aparat la altul, dar, in general, va avea o perioada in care va cauta si va gasi dispozitivele compatibile, iar un alt dispozitiv secundar va permite modul de asociere. De exemplu, daca asocierea cu un set de casti a unui telefon se face prin modul de asociere intre cele doua dispozitive, si implicit, telefonul va arata pe ecran ceea ce se intampla in timpul asocierii.


Lasă un răspuns