Cum slabesti 8 kg in 6 zile

Daca vrei sa slabesti foarte rapid, exista o metoda care te poate ajut asa obtii acest lucru. Ceea ce trebuie sa stii de fapt este faptul ca daca vei pierde foarte multe kilograme brusc organismul tau poate fi afectat. Iata dieta minune care iti accelereaza metabolismul:

Ziua 1

La micul dejun bei o cana cu cafea cu un cub de zahar. Pranzul trebuie sa fie 2 oua fierte, 400 de grame de spanac si o rosie. La cina, trebuie sa mananci 200 g de carne de vita la gratar, o salata verde si suc de lamaie.

Ziua 2

La micul dejun bei la fel o cana de cafea cu un cub de zahar. La pranz consumi 200 g de sunca slaba si un pahar cu iaurt. Cina trebuie sa fie formata din 200 g vita la gratar, o salata verde si zeama de lamaie.

Ziua 3

Micul dejun trebuie sa contina o cana de cafea cu un cub de zahar si o felie de paine prajita. La pranz mananci 2 oua fierte, o felie de sunca slaba si o salata verde. Cina este formata dintr-o telina fiarta, o rosie si un fruct proaspat.

Ziua 4

In aceasta zi trebuie sa consumi la micul dejun o cana cu cafea, un cub de zahar si o felie de paine prajita, la fel ca si in ziua a3a. La pranz bei 200 de ml de suc de portocale si un iaurt. Cina trebuie sa fie un morcov fiert si 200 g de branza de vaci.

Ziua 5

Trebuie sa te lipsesti de cafeaua de la micul dejun si sa consumi un morcov. La pranz bei 200 ml suc de portocale si un iaurt. La cina vei manca un piept de pui la gratar, o salata verde si suc de lamaie.

Ziua 6

DIn nou micul dejun este o cana cu cafea, un cub de zahar si o felie de paine prajita. La pranz mananci 2 oua fierte tari si un morcov. CIna trebuie sa fie un piept de pui la gratar, o salata verde si suc de lamaie.


One Comments

  • maria

    februarie 10, 2015

    Daca slabesti 8kg in 6 zile , vei pune inapoi cel putin 8 kg in 2 zile :))

    Reply

Lasă un răspuns