Cum sa slabesti chiar daca mananci si nu faci sport

Cine nu si-ar dori sa scape repede de kilogramele in plus, fara sa depuna efort si fara sa se abtina de la mancare? Trebuie sa recunoastem ca tot ce-i bun este interzis sau ingrasa, nu-i asa?
Ni se pare un adevarat paradox faptul ca am putea sa slabim fara sa tinem o cura de slabire insa trebuie sa tinem cont ca poate de multe ori, o cura de slabire nu este tocmai sanatoasa si nu ne face intotdeuna bine. In acest caz trebuie sa faci astfel incat sa scapi de surplusul de kg in plus.

Daca nu stii ce poti sa faci, iti voi sugera cateva trucuri si cateva sfaturi in ceea ce priveste dieta ta. Iata ce trebuie sa faci pentru a scapa de kilograme fara sa depui efort sausa renunti la bunatatile de toate zilele.

Programare masa

Nu trebuie sa te gandesti la faptul ca va trebui sa iti programezi orele in care doresti sa mananci si sa mananci la o ora fixa. Ma refer la faptul ca trebuie sa mananci mai incet. De multe ori mancam in 5 sau maximum 10 minute din cauza ca suntem stresati si mereu grabiti. Ei bine, trebuie sa scapi de acest prost obicei daca iti doresti sa scapi de kilogramele in plus. De acum, trebuie sa faci astfel incat sa iti programezi sau chiar sa folosesti un ceas pe care sa il urmaresti atunci cand mananci. Fa astfel incat sa mananci sau sa stai la masa 20 de mintue. Astfel vei avea timp sa mesteci bine si nu se vor depune kilograme in plus.

Legume

Stim ca daca ne dorim sa avem un corp frumos si sanatos trebuie sa consumam cat mai multe legume si fructe crude. Ele ne asigura o silueta de indiat si un corp sanatos cu o imunitate buna.


Lasă un răspuns