schimbari

Cum sa iti schimbi viata

Noile experiente sunt motivul pentru care cei mai multi dintre noi traiesc. Acestea pot fi motivul pentru care sa ne trezim de dimineata si pentru care sa ne continuam viata. Ideea de a trai nu inseamna sa te resemnezi cu ceea ce ai. Una este sa fii in viata si alta e sa iti traiesti viata. Pentru a te intelege pe tine insuti dar si pe cei din jurul tau, ai nevoie de anumite schimbari in viata ta. Acesta este cel mai potrivit moment pentru a face o schimbare, fiindca esti tanar si ai destul timp sa incepi sa creezi experiente noi.

Ca sa iti incepi viata de la capat, este nevoie sa te muti de cel putin cinci ori. De ce?

  1. Pentru a scapa de ceea ce stii deja- trebuie sa iti parasesti cuibul si sa zici ”la revedere” tuturor lucrurilor cu care ai crescut. Aceasta este cea mai grea mutare si in care te poti simti singur si slab.
  2. Pentru a gasi noi experiente. Cred ca esti obosit de aceleasi lucruri care te inconjoara, iar aceasta noua mutare te poate determina a simti noi lucruri. Totul tine de acceptarea ta in ceea ce priveste noua experienta.
  3. Pentru a-ti gasi dragostea. Dragostea e ultima destinatie si este motivul pentru care multi dintre noi fac o multime de compromisuri. Este motivul pentru care ne trezim de dimineata si ne luptam pentru a ne asigura conditii cat mai bune pentru a trai cu persoana iubita.
  4. Pentru a fugi de acea iubire. Dragostea nu e infinita si nu e definita de impactul pe care il poate avea asupra ta. Daca suferi de o despartire, te poti muta in alt oras, iar astfel o poti lua de la capat din toate punctele de vedere. Plus, este o noua experienta pentru tine.
  5. Pentru a incepe totul de la inceput. Trebuie sa te confrunti cu ideea de a ”fi stabilit”. Ca persoana noua, iubit nou, noi prietenii- trebuie sa iti doresti constant sa evoluezi si sa te transformi in ceva mai bun.

 


Lasă un răspuns