Cum sa fii placuta de cei din jur-Partea II

Asa cum mentionam si in postarea anterioara, a fi placuta si atractiva pentru cei din jur tine doar de tine si de felul in care te infatisezi celor din jur, dar si de felul in care vrei sa fii perceputa de cei din jur.

O femeie atractiva nu inseamna doar a fi o femeie frumoasa, sub aspectul fizic, ci este necesar sa stii si cum sa comunici cu lumea, cum sa te faci auzita, cum sa asculti pe cineva cu atentie si sa-i demonstrezi ca esti interesata. Astfel, te vei putea face placuta si apreciata, vei deveni populara pentru felul tau de a fi si cei din jur te vor aprecia pentru asta, dar si pentru insasi persoana ta.

Sa ai principii sanatoase

Tine-te intotedeauna de ideile tale, crezi in ele si nu-ti schimba parerea doar pentru faptul ca altii nu sunt de acord cu tine. Ofera argumente, fii hotarata si constienta de principiile tale de viata. Fiind sigura pe tine si pe ceea ce iti doresti, stiind ce-ti place si ce nu, in ceea ce crezi si in ceea ce nu crezi, este foarte atragator pentru cei din jur. A avea principii sanatoase de viata si in care crezi cu adevarat, te ajuta sa-ti mentii moralul ridicat si iti tine viata in ordine.

Nu da crezare la tot ceea ce spun alte femei

Fiecare om are propria gandire, asta daca nu este un robot manipulat de altcineva. Fiecare femeie are propria opinie si perceptie in ceea ce priveste viata, barbatii, moda, cariera, ce si cum trebuie sa faci pentru a ajunge bine. De asemenea, femeile au opinii diferite in ceea ce priveste frumusetea sau cum un barbat este atras de o femeie si de ce anume.

In timp ce unele sfaturi pot fi valoroase, altele pot dezorienta si descuraja; te pot distrage de la ceea ce doresti si urmezi tu cu adevarat. Pana la urma, cel mai bine este sa te increzi in propriul instinct si in ceea ce crezi tu cu adevarat, pentru ca doar asa vei fi sigura ca nu ti-ai pus singura bete in toate, increzandu-te in spusele altcuiva.

 


Lasă un răspuns