Cum procedeaza fetele dupa un one-night stand(Continuare)

Dupa o seara buna de nebuneala petrecuta in club, si apoi acasa la tipul care te-a vrajit pentru o noapte, fiecare fata are de confruntat dura dimineata, atunci cand tot ce parea mai frumos s-a evaporat, la fel ca si aburii berilor baute in exces.

Atunci, trebuie sa faca in asa fel incat sa ajunga acasa cu bine si fara sa atraga prea tare atentia asupra tinutei si a felului in care arata. Unele fete confrunta dimineata cu capul sus, dar altele incearca in anumite feluri sa treaca peste aceste momente umilitoare, fara sa fie prea tare remarcate.

 Varianta „cu capul sus”

Dupa cum spuneam, exista unele fete care confrunta ziua de dupa un one-night stand cu capul sus, sigure pe ele si neafisand nicio urma de rusine sau umilinta, pentru ca pana la urma nu au avut parte decat de o noapte reusita cu un tip bine, dupa care nici nu vor fi nevoite sa dea explicatii, pentru ca a fost doar spre binele lor.

 Varianta „prietenele raman impreuna”

Daca dupa o seara de club in care ai iesit cu prietenele, dar ai agatat un baiat cu care ai vrea sa petreci putin mai mult timp, ti-ai luat atat tipul dorit de mana, cat si pe prietena cea mai buna si ai mers acasa la el.

Prietena ta a ramas pe canapea dormind, asteptand dimineata, iar tu ai mers in dormitor sa-ti faci de cap cu baiatul, ca mai pe urma, atunci cand se face lumina afara, sa vina frumusel la tine, sa te trezeasca si sa plecati de acolo impreuna ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Varianta „petrecere cu tematica”

Daca ai mers la o petrecere cu costume, sau la o petrecere unde exista o anumita tema impusa, si te-ai imbracat ca atare, atunci daca dupa ce ti-ai petrecut noaptea la un tip acasa, iar a doua zi dimineata vrei sa pleci, nu stiu daca masca te va ajuta sa nu fii recunoscuta sau tocmai vei atrage si mai multa atentie asupra ta.


Lasă un răspuns