videochat

Comportamentul unui model de videochat

Nu demult am întâlnit-o pe Criss care a spus că lucrează într-un studio de videochat şi că are parte de o mulţime de beneficii, care i-au acordate încă din prima zi a sa de muncă.

De altfel, faptul că lucrează într-un studio de videochat unde sunt numai femei a făcut-o să îşi recapete încredere în personalitatea sa, Criss fiind o femeie care a înfruntat multe probleme de singurătate în viaţă. Aici nu se mai simte nici o secundă singură, nici măcar atunci când este în afară programului de lucru. EAşi-a făcut o mulţime de prietene cu care merge la cumpărături, cu care iese în weekend în oraş, tocmai şi pentru faptul că programul său de lucru şi-l face singură. Ea spune fiecărei prietene de ale sale că aici, în cadrul studioului de videochat a găsit un vis îndeplinit, a găsit o casă şi o familie.

Acum este capabila sa îşi accepte defectele aşa cum sunt. Nimeni nu este în totalitate perfect, încât să merite admiraţia fiecărui om de pe stradă. De altfel, de multe ori se vorbeşte de o lume imperfectă, iar oamenii nu fac nici o excepţie de la această regulă. De multe ori nimeni nu acceptă că nu este perfect şi îşi doreşte mereu sp deţină mai mult, să arate mai bine şi să îşi facă o mulţime de prieteni.

La o discuţie cu Criss a spus ferm : Stiu când să spun nu şi asta mă diferenţiază!. Mereu este bine să spui nu, tocmai pentru că iţi aminteşti că este viaţa ta şi ca nu eşti obligată la nimic altceva de către nimeni. Am analizat fiecare cuvânt pe care îl rostea, astfel că am ajuns să îi dau multa dreptae si să cred că ea chiar este o persoană care s-a maturizat mult şi care a primit cu bine fiecare lovitură de la viaţă.

 

 


One Comments

  • valentin

    septembrie 22, 2015

    unele dintre aceste modele de videochat sunt mai bune decat par. si inteligenta unora te uimeste, doar ca din comoditate nu lucreaza in alta parte.

Comments are closed.