Star Wars

Cele mai ridicole produse Star Wars

E putin cam imposibil sa intri intr-un magazin si sa nu vezi cel putin un produs marca Star Wars. Prin niciun fel de coincidenta, ultimul film „The Force Awakens”, care va avea lansarea oficiala la data de 18 decembrie, s-a potrivit perfect cu cumparaturile din perioada Craciunului. Ei bine, piata Star Wars a ajuns la un nivel de saturatie si este intolerabil.

Farmaciile vand periute si paste de dinti Star Wars, magazinele de hardware vand gadget-uri Star Wars, iar magazinele de haine comercializeaza o multime de haine si modele cu Star Wars, bineinteles. Chiar si la lansarea filmului piata o cam luase razna, insa nu chiar in halul in care s-a ajuns in prezent. Iata care sunt cele mai ciudate produse Star Wars care exista si care dau dovada de cel mai prost kitch din lume.

Kitch Star Wars

Capac de WC- O idee foarte proasta, un capac de veceu Star Wars. Nu e o olita pentru copiii mici ca sa-i pacaleasca mai usor pe acestia sa renunte la pampers, ci e un capac pentru cei mari. Oare „forta” chiar trebuie sa se gaseasca in baie? Aparent, oamenii nu isi dau seama cat de ridicol este sa ai un astfel de capac de WC, din moment ce vanzarile au mers extrem de bine.

Puloverul Jedi- ai mers la toaleta, asa ca e timpul sa te si imbraci, nu? Iar, unul din cele mai penibile pulovere din lume nu poate fi decat cel cu imprimeu Jedi- vorbim de detalii meticuloase. Ei bine, aceasta bluza ar trebui pusa in dulap si lasata acolo. Si, daca intr-adevar iubesti Star Wars, nu trebuie sa porti asa ceva nici macar la o petrecere cu costume. E oribil!

Prezervative Jedi. Ei bine, pe aceasta cale, Jedi recomanda protejarea impotriva bolilor cu transmitere pe cale sexuala. Dar, cu toate ca esti un fan foarte mare al Star Wars, chiar trebuie sa ajungi sa apelezi la asa ceva?


Lasă un răspuns