Cele mai neplacute baruri de pe Wall Street

In New York, lucrurile devin depasite destul de rapid. Asa ca va vom prezenta ce le mai respingatoare baruri si pub-uri de pe Wall Street. Unele e posibil sa fie inchise deja, dar mult din acestea inca functioneaza. De cele mai multe ori aceste baruri sunt frecventate de muncitorii financiari. Acestea sunt zgomotoase, ridicole si destul de respingatoare, dar daca te atrag strazile aglomerate, lumnile confuze si conversatiile absurde s-ar putea sa-ti faca placere prezenta intr-un astfel de bar.

230 Fifth

Acesta este localizat pe 230 5th Ave, Gramercy. Este probabil cel mai popular bar de pe 230 5th Ave si daca doresti sa ai o fotografie pe instagram cu Empire State Building atunci e locul potrivit. Localul are un acoperis destul de mare si poate acomoda foarte multe persoane. Cu cat se face mai tarziu cu atat de aglomereaza mai mult. Cele mai aglomerate zile sunt la final de saptamana, vineri si sambata sunt zilele in care ar trebui sa mergi.

Turtle Bay

Locatia: 987 2nd Ave, Midtown

Turtle Bay este barul tipic in care te astepti sa gasesti iubitori de bere, fete cu asemanearea unei majorete si o numar mare de fani Mets care privesc meciurile de la TV. Sectiunea din fata este mereu plina cu practicanti la internshipuri si nu prea vezi persoane mai in varsta de 25 de ani. Ziua cea mai aglomerataeste cu siguranta joia, bautura preferata: berea.

Irish Punt

Localizat in 40 Exchange Place in Financial Districct, Irish Punt este un bar destul de calm pe timp de vara, dar odata cu luna venirea lunii August si semptembrie barul devine aglomerat cu personaje care par a fi desprinse direct din filmul „The Wolf of Wall Street”. Zilele in care te poti distra cu adevarat sunt cele de vinerei si sambata. Daca ar fi sa treci pe langa acest local, probabil vei auzi strigandu-se in cor „shots! shots! shots!”.


Lasă un răspuns