Cel mai galagioase job-uri din lume

Cautarea unui loc de munca poate fi un lucru stresant pentru toata lumea, insa, odata ce ai ales un loc de munca, stresul incepe sa devina din ce in ce mai accentuat. Din pacate, exista o serie de job-uri in lumea aceasta care nu iti vor da nimic decat mai multa durere de cap, in special daca astfel de locuri de munca implica si zgomote puternice. Astfel, urmatoarele job-uri pe care le voi descrie in continuare sunt considerate a fi cele mai galagioase job-uri din lume. Atat de zgomotoase si de stresante, incat numai gandul ca trebuie sa te trezesti de dimineata si sa mergi la munca te irita.

Industria job-uri zgomotoase

Constructii- industria constructiilor nu numai ca  este cea mai periculoasa industrie de munca de pe Pamant ci este, de asemenea, si cea mai zgomotoasa. Daca lucrezi pentru o companie de constructie, trebuie sa te astepti la foarte mult zgomot in jurul tau. De fapt, acest job poate cauza si pierderea auzului daca esti expus la sunete puternice fara echipament adecvat.

Tamplaria este un alt domeniu ce implica foarte multe sunete zgomotoase, produse de instrumente si echipamentele speciale. Prin urmare, toti tamplarii sunt predispusi la pierderea auzului, deoarece acestia trebuie sa se confrunte cu zgomote ce depasesc 85 de decibeli- acest nivel fiind considerat periculos si poate provoca probleme grave de auz.

Invatamantul- crezi sau nu, dar meseria de invatator nu este chiar atat de eleganta si confortabila pe cat ai fi crezut. Profesorii sunt nevoiti sa vorbeasca in fiecare zi si, pe langa acest aspect, trebuie sa se confrunte cu sunetul produs de elevi- care, de obicei, vorbesc toti deodata. De asemenea, daca exista si elevi problema, zgomotele puternice se pot accentua, existand un mediu si mai galacios. In plus, zgomotul sunetului de clopotel care anunta pauza sau inceputul orei este la fel de iritant.


Lasă un răspuns