Ce trebuie sa stii inainte de nunta

Uitandu-ne in jur observam cum cei mai multi dintre oameni sau dintre tineri se grabesc sa se casatoreasca inainte sa se gandeasa la diferite aspecte. Se pare ca numarul persoanelor care se casatores este destul de descendent iar cercetatorii sugereaza faptul ca mariajul si mentinerea casatoriei sunt lucrurile care ii fac pe tineri sa renunte la ideea casatoriei.

Sigur ca dragostea este mai importanta decat orice asa cum ar tinde multi sa o spuna si este adevarat acest lucru insa nu putem sa spunem ca trebuie sa facem acest pas important fara sa stim foarte bine care sunt lucrurile la care ne expunem. Inainte de casatorie si de acest pas, trebuie totusi sa stii diferite lucruri legate de tine dar si de viitorul tau sot. Iata ce trebuie sa stii inainte sa te casatoresti:

In primul rand, daca nu te casatoresti inainte de 23 de ani ai sanse mult mai mici sa divortezi. Se intampla de foarte multe ori ca unii tineri sa se grabeasca atunci cand fac acest pas mare si iau deciziile la impuls, fara sa se gandeasca la consecinte sau la faptul ca probabil  nu s-au cunoscut indeajuns. Totusi, un studou care s-a reaizat la Universitatea din Pennsylvania a descoperit faptul ca americanii care se casatoresc la varsta de 18 ani au o rata de 60 de divort. Asadar, tinerii nu sunt suficient de maturi incat sa ia cea mai buna decizie.

In cazul in care te gandesti sa faci acest pas foarte devreme ar trebui sa te gandesti ceva mai bine. Nu trebuie sa ajungi la divort si probabil ca nu asta iti doresti acum. Cel mai indicat ar fi sa iti astepti partenerul pana cand consideri ca esti suficient de matur si esti sigur ca ai facut cea mai buna alegere.


Lasă un răspuns