Ce trebuie sa faci pentru a castiga bani in studentie

Studentia este o perioada foarte frumoasa insa banii de buzunar nu sunt mereu suficienti. Stim cu totii ca studentia este perioada distractiilor, perioada in care tinerii merg din club la examen si tot asa.

Banii de buzunar nu sunt niciodata suficienti pentru o viata de student frumoasa si pentru a nu pierde studiile ar trebui sa faceti astfel incat sa castigati proprii bani. Iata cum ai putea sa castigi bani in studentie:

Daca esti student la contabilitate si te pricepi la asta ai putea sa-ti oferi serviciile fie unor colegi pe care ii cunosti si au deja o mica afacere dar mai au nevoie de ajutor pentru activitatile care tin de contabilitate si de taxe, fie unor firme mai mici care nu isi permit sa angajeze o firma de contabilitate. In ambele cazuri insa, trebuie sa fii sigur ca stii ce faci, pentru ca activitatile de contabilitate implica o responsabilitate mare. Pentru promovare ai putea sa-ti faci carti de vizita si fluturasi pe care sa-i distribui printre colegii tai sau sa-i postezi in diverse locuri, sau sa iti pui anuntul pe anumite site-uri de anunturi.

O idee de afaceri cu potential, in cazul in care ai talent la scris este aceea care vizeaza realizarea de materiale scrise pentru diverse website-uri si afaceri online. In cazul acesta, textele sunt diferite de cele offline si implica sa stii si SEO (Search Engine Optimization) si SMO (Social Media Optimization). Pentru a putea pune in practica o astfel de idee de afaceri, va trebui sa accesezi diverse site-uri si forumuri dedicate activitatilor de copywriting online. Pentru promovare, ai nevoie de un website in care sa iti prezinti serviciile si sa postezi anunturi online pe diverse website-uri.

Singurul lucru pe care trebui sa il faci este ca va trebui sa iti placa ceea ce faci si sa ai suficienta vointa. Astfel,  veniturile tale se vor rotunji.


Lasă un răspuns