Ce trebuie sa faci la prima intalnire

Sigur ca prima impresie este foarte importanta si poate ca este cea care conteaza cel mai mult intr-o relatie. In ziua de astazi, orice gest sau orice vorba rostita este foarte importanta pentru fiecare dintre noi

Probabil ca va mai amintiti ca in urma cu ceva vreme, in adolescenta aveati fluturi in stomac cand va programati o intalnire. Ei bine, acest lucru este posibil sa il intalniti chiar si in timpul maturitatii insa cu o anumita masura.

Atunci cand mergeti la o prima intalnire trebuie sa aveti grija la anumtie amanunte daca va doriti sa atrageti atentia. Iata ce ar trebui sa faceti o intalnire reusita:

Adapteaza-te usor situatiilor si ramai flexibila. Aceasta calitate iti va aduce cu siguranta multi barbati la picioare. Barbatii sunt cu siguranta atrasi de femeile care se lasa duse de val si sunt dispuse sa petreaca mai mult timp alaturi de ei, indiferent de situatie. Femeile singure trebuie sa isi evidentieze partea flexibila prin diverse activitati pe care sa le faca la intalniri.

Asigura-te ca nu exagerezi in privinta tinutei pentru a-l seduce. Femeile care poarta tinute mult prea sexy sau care doresc sa isi evidentieze prea mult stilul unic, de obicei nu ajung la a doua intalnire. Numerosi cercetatori au demonstrat ca cea mai sigura tinuta pentru o prima intalnire este reprezentata de: o pereche de blugi care iti evientiaza in mod placut formele corpului, un tricou simplu alb si o pereche de pantofi cu toc, platforme sau balerini. Considera acest sfat varianta sigura pentru a nu da gres!

Barbatii urasc femeile care exagereaza si se plang. In loc sa incepi sa te plangi enumerandu-i problemele de la munca sau din viata privata, fa o gluma despre situatiile si momentele stanjenitoare. Femeile cu o atitudine pozitiva in privinta problemelor mari raman in memoria barbatilor. Drama nu isi are locul la o prima intalnire!

 


Lasă un răspuns