marturii nunta

Ce se mai poarta in materie de marturii

Marturiile la nunta continua sa fie elemente indispensabile. Acestea sunt o forma de a multumi pe invitati pentru prezenta la eveniment. Unele pot fi de simt practic, altele de pur scop estetic, insa in orice caz acestea amintesc de o maniera eleganta de a exprima multumiri. Un alt mod prin care cuplul de miri se poate diferentia de altii, deci iata un punct in plus pentru care exista preocupare maxima fata de acest subiect.

Idei de marturii si trenduri in 2018

In materie de preferinte, se poate alege o sumedenie de lucruri. Poate fi vorba de clasice bomboane sau de magneti personalizati. Daca se tine cont de trenduri, marturii de nunta 2018 vizeaza chiar lucruri interesante. Iata cateva dintre acestea:

Bomboanele, de preferat fine, elegante

Astfel de deserturi au fost mereu o preferinta, de altfel chiar ele marcheaza si inceputurile unei traditii de acest gen. Se credea pe timpuri ca a imparti cu invitatii ceva dulce este expresia faptului ca mirii isi doresc si pentru cei din jur sa guste din bucuria de a avea o viata implinita, sentimental vorbind. Este aceeasi poveste si cu a arunca buchetul miresei, din ideea ca  si altele sa aiba sansa de a-si gasi jumatatea.

Desigur ca bomboanele alese trebuie sa fie dintre cele fine, deosebite. Daca este continuata traditia, atunci ar trebui sa fie vorba de cele glazurate.

Marturii personalizate

In general, cadourile personalizate sunt foarte apreciate. Acestea denota atentie fata de detalii, exprima dorinta de a impresiona si faptul ca alegerea facuta a fost bine gandita si nu facuta din obligatie si graba. Asadar, cu acelasi principiu, marturiile personalizate pot avea succes. In aceasta categorie se pot inscrie tot felul de obiecte, de la seturi de solnite cu imprimeuri si pana la magneti de frigider cu un simbol al nuntii, cu data nuntii si numele mirilor imprimate de asemenea.

Marturii practice

Exista in continuare si preferinta pentru acele bunuri ce ajung sa fie consumate spre exemplu. Mai cu seama in cadrul unei nunti cu tema traditionala, este de asteptat ca marturiile sa fie din acelasi registru, poate chiar o incantare a papilelor, adica ceva bun de consum, traditional.

In acest sens, se pot alege marturii de genul brocanelor cu miere, sticlelor cu vin sau a pachetelor cu desert de orice fel. Desigur ca si ambalajele joaca un rol important in ecuatie, fiind cele care intregesc ideea de atentie acordata fiecarui detaliu in parte, drag pentru fiecare invitat. In functie de ce anume este alegerea privind marturiile in sine, se va alege si tipul de sticla, ambalaj. O recomandare este invitatiedenunta.ro acolo unde se vor gasi numeroase optiuni.

Scurta concluzie

Marturiile de nunta insa inca un test care ii pune la incercare pe viitorii miri. Acestea sunt in masura sa fie o amintire a evenimentului; ori chiar daca sunt considerate accesorii, pe cat sunt de mici pe atat de multa bataie de cap implica. In cele din urma, un simbol al nuntii poate deveni cu usurinta o marturie, un obiect poate decorativ. Cand aplici si regula bugetului, cu siguranta ca se delimiteaza multe dintre optiuni intre ce este de ales si ce nu.

 


Lasă un răspuns