Alevia

Ce poti sa mai faci pentru a slabi eficient

AleviaLucram zi de zi, in fata unor computere, facem miscare mai putina, muncim mai mult intelectual. Bunicile au o vorba: “unii cu sapa, altii cu mapa”. Poate ca la un moment dat nu ar strica sa facem parte din ambele categorii si asta pentru ca avem nevoie de miscare. Cum altfel sa slabesti?

Incercam de toate: sa mancam mai putin, desi pare cam greu de vreme ce lucram pana seara tarziu, avem un program haotic, ne intrerup sedintele si asa mai departe. Incercam sa avem un program de miscare fizica insa singurul care ne reuseste este fuga dupa un mijloc de transport cand intarziem la locul de munca. Incercam sa bem ceaiuri, sa mancam sanatos. In cel mai bun caz stagnam cu greutatea, dar de slabit mai greu.

Care este secretul pentru a slabi? Un mic ajutor de la natura. Cu siguranta ca anumite suplimente pot fi de mare ajutor, in masura in care stii ce sa alegi. Gasesti anunturi de genul “suplimente slabit doar aici” si mai cu seama asta se intalneste destul de frecvent in mediul online. Trebuie insa sa te interesezi sa aiba in compozitie ingrediente naturale, sa contina extracte din plante, astfel produsul nu va da dependenta.

Suplimentele de slabit sunt variate. Dar merita sa consume tot soiul de medicamente cu reactii adverse? Nu, tocmai de aceea suplimentele de acest gen ar trebui sa fie musai cu extracte naturale. Asta iti asigura faptul ca nu vei avea nimic de pierdut, nu vei trece prin situatii neobisnuite si de speriat cand anumite reactii adverse isi fac cunoscuta prezenta. Ce e natural vine cu marele avantaj de a ajuta practic organismul sa lupte mai mult intr-o anume situatie.

De asemenea, sa slabesti cu ajutorul unor suplimente ce au extracte de plante mai ales inseamna si avantajul de a avea parte de reactii benefice fara doar si poate. E ca si cand ai urma o cura de detoxifiere si mai apoi ai parte si de slabit: plantele ajuta la eliminarea toxinelor, iti curata organismul, ajuta la eliminarea excesului de apa, reducerea apetitului si ajuta la arderea rapida a grasimilor. Pentru a avea parte de astfel de efecte ar trebui sa tii cont de ingredientele suplimentelor; poate fi vorba de ceaiul verde, de garcinia care regleaza apetitul, anghinare care sa ajute si din punct de vedere al detoxifierii, scortisoara pentru o buna digestie etc.

Cand vine vorba de necesarul de a slabi, nu doar din punct de vedere estetic este o dorinta arzatoare. Din punct de vedere medical a slabi aduce avantajul de avea o stare mai buna, functii imbunatatite ale organismului. Slabesti pentru ca este nevoie, slabesti intr-un ritm incet, dar sigur. Nu te grabi pentru ca de ingrasat nu te-ai ingrasat dintr-o data. In plus, corpul tau nu trebuie sa sufere un soc din aceasta cauza ci trebuie sa se readapteze la o alta situatie, la conditii cu alimentatie mai putina cantitativ, cu mai multa actiune fizica.


Lasă un răspuns