femeie surprinsa

Ce nu stiu barbatii despre femei

Probabil ca multi barbati s-au confruntat cu situatia de a nu sti ce isi doreste partenera intr-o anumita zi sau intr-un anumit moment, incat au ajuns la concluzia ca desi femeile sunt suflete gingase, tot ele sunt si cele care sunt dificile uneori.

Femeile se tem ca barbatii gasesc atractie in alte femei

Este un secret pe care nu orice femeie l-ar impartasi cu partenerul sau de viata, dar este o teama ascunsa a femeilor. Fie ca vorbim despre alte femei cu care lucreaza, femei de la locul de munca sau de la un eveniment social sau o cafenea, femeile se tem ca partenerul lor ar putea fi atras de altcineva. Motivul pentru aceasta frica este destul de simplu: femeile isi doresc sa aiba ceva doar al lor, care sa nu poate fi furat. Deci, femeile se tem ca inima partenerului ar putea fi furata si ar putea incepe sa aiba fantezii cu o alta femeie. Nu este nimic mai rau la o femeie decat sa se gandeasca la astfel de lucruri.

Femeile asteapta sa fie surprinse

Fie ca este vorba despre un picnic, cateva cumparaturi pentru casa sau despre planificarea unei calatorii neasteptate, femeile isi doresc sa simta fiorul fericitii intr-o clipita. Atunci ea isi da seama ca merita, ca se poate implini atunci cand este apreciata. Nu este neaparat nevoie sa fie atrasa de un cadou mare, ci si cele mai mici gesturi ii cauzeaza o fericire interiora. Ca optezi sa o surprinzi cu o floare, ca ii pregatesti o baie calda sau ca prepari ceva de mancare, o femeie intotdeauna va sti sa sprecieze si sa multumeasca la randul sau. Nimic nu mare mai placut decat creativitatea unui barbat si modul in care poate fi uimita cu mici gesturi. Astfel, ea se simte speciala si se simte iubita, iar ingrijorarea si supararea dispar in timp real.


Lasă un răspuns