invitatiedenunta.ro

Ce marturii pentru nunta 2017 alegem pentru un plus de eleganta si rafinament?

Marturiile pentru nunta 2017 reprezinta un aspect deosebit de important, pe care chiar trebuie sa se puna accent. Pentru a le multumi cum se cuvine invitatilor care au luat parte la nunta ta, trebuie sa optezi pentru marturii care sa le aminteasca cu drag de evenimentul la care au luat parte.

In anul 2017 se poarta marturiile cu semnificatie, care se potrivesc perfect stilului si temei ce au definit intreaga nunta. Din punctul meu de vedere, borcanele si sticlele reprezinta cele mai avantajoase si potrivite tipuri de marturii, de care invitatii chiar se vor bucura. Eu am ales cu incredere marturii pentru nunta 2017 de la invitatiedenunta.ro si am fost pe deplin multumita. De fapt, moda nu s-a schimbat prea mult de anul trecut, asa ca poti opta si tu cu incredere pentru orice tip de marturie de nunta de la invitatiedenunta.ro.

Borcanele – o alegere perfecta a marturiilor de nunta

Probabil te intrebi de ce un borcan ar putea reprezenta o idee atat de buna. Ei bine, aceste borcane nu sunt ca cele in care pui dulceata sau zacusca. Nicidecum! Acestea au forme diferite si deosebite, care atrag atentia in mod placut invitatilor care au luat parte la eveniment. Se pare ca in ultimul timp, din ce in ce mai multi miri opteaza pentru acest tip de marturie pentru ca are un aspect placut si totodata sunt practice.

Cei care au luat parte la evenimentul tau isi vor aminti de asta cu orice ocazie in care vor privi marturia. Tocmai din acest motiv, trebuie sa acorzi o atentie sporita alegerii cele mai frumoase si semnificative marturii pentru nunta 2017.

Totusi, ce pot contine borcanele sub forma unor marturii pentru nunta 2017?

Lista este destul de lunga, astfel ca, in interiorul acestora se pot adauga diverse produse sau obiecte, unele dintre acestea comestibile, iar altele necomestibile. Eu de exemplu, am optat pentru macarons, intocmai pentru ca mi-am dorit ca marturiile sa nu fie neaparat doar de decor, ci sa fie si consumabile. Aici insa ramane la latitudinea fiecaruia, sa aleaga continutul pe care si-l doreste.

De altfel, in aceste borcanele se pot adauga: macarons, bomboane in diferite marimi si culori, bucati de ciocolata, gume, turta dulce, bezele, dulceata, miere de albine, jeleuri, condimente, fructe confiate, cristale colorate, perle, nisip, scoici, diverse sortimente de nuci si alune, pietricele colorate in ton cu tematica nuntii, precum si multe altele. invitatiedenunta.ro

Chiar si aceste borcane sunt de diferite forme si marimi. In cadrul magazinului online invitatiedenunta.ro sunt multe modele frumoase, care cu siguranta iti vor capta atentia. De altfel, eu m-am decis destul de greu asupra unuia, luand in considerare ca sunt multe marturii frumoase care m-au impresionat si pe care le-am dorit. Cert e ca am optat pentru borcane buchet 260 ml  fiindca macarons s-au potrivit de minune in interiorul acestora.

Invitatii mei au fost nespus de incantati de ideea pe care am avut-o si nu au ezitat sa isi arate aprecierea fata de ceea ce au primit la finalul evenimentului. Unii dintre acestia inca mai pastreaza borcanul cu macarons, pe cand altii au ales sa le manance. Important e ca lumea a preciat gestul si ca a fost incantata de ceea ce am ales; asadar, asta e tot ce conteaza pentru mine.

Asadar, din punctul meu de vedere, cea mai buna optiune in ceea ce priveste alegerea marturiilor de nunta, borcanele si sticlele vor reprezenta intotdeauna cea mai potrivita optiune. Analizeaza bine piata inainte de a lua o decizie, astfel incat sa fie una cu adevarat potrivita, care sa te reprezinte, dar care totodata sa fie apreciata de cei care vor lua parte la cea mai frumoasa zi din viata ta.


Lasă un răspuns