filme cu personalitate

Ce legatura au filmele cu personalitatea umana?

Ce legatura au filmele cu personalitatea umana? este una din cele mai ambigue intrebari, care pare sa nu gaseasca un raspuns clar, insa o multime de specialisti spun ca firea omului se poate intelege si analiza si dupa comportamentul cinematografic. Aceasta inseamna ca tipul si categoria filmelor din timpul liber sunt o buna sursa pentru a caracteriza o persoana. Cum?

De exemplu, cei care se uita la filme si care au nutrit o pasiune pentru astfel de filme Clash of the Titans, The Last Airbender, Gulliver’s Travels, The Sorcerer’s Apprentice, The Adventures of Tintin, Sanctum, Oz the Great and Powerful, The Hobbit: An Unexpected Journey au dezvoltat un spirit de explorator si de aventuri. Cu o dorinta arzatoare de a cuprinde lumea, acesti indivizi par sa prezinte o pasiune pentru periculos.

Explorarea lucrurilor neobisnuite inseamna pentru ei mai putina concentrare, tocmai pentru ca realizeaza ca jumatate din distanta este deja patrunsa daca analizeaza demersul. Emotia pe care acesti oameni o vor de la viata este unica, este ceea ce iti tine activi si unici.

Dar, mai sunt si cei care par sa fie mai curiosi si mai analitici si par sa analizeze orice detaliu al vietii si al lucrurilor. Pentru astfel de oameni, filmele  Sherlock Holmes, Bad Boys, Kiss Kiss Bang Bang, The X-Files: I Want to Believe, Minority Report, Seven, Gone Baby Gone, Rear Window, Bladerunner, Heat, The Silence of the Lambs  prezinta incredere si intrebari cu raspunsuri. Pentru ca le place sa afle ceea ce se afla la suprafata, acesti mici curiosi pot da o valoare nominala la ceea ce se intampla in jurul lor.

Se stie prea bine ca oamenilor nu li se va pune la indoiala credibilitatea, incat sunt in cautare de noi idei peste toate actiunile intreprinse. Viata lor nu este plictisitoare, ci este o aventura fara sfarsit cu posibilitatea de a descoperi noi posibilitati de a da un nou sens vietii.


Lasă un răspuns