Ce inseamna sa fii popular intre prieteni

Exista foarte multe persoane care isi doresc sa fie populare printre prieteni, mai ales cazul adolescentilor sau adolescentelor care sunt innebunite dupa aceste termen. Probabil ca vorbim despre filmele in care popularitatea este tema principala si din acest motiv, tinerii sunt innebuniti dupa popularitate.

In momentul in care vorbim despre termenul de popularitate intre prietenii iubitului, atunci acest lucru este o treaba mai serioasa. Sarcina unei femei devine si mai grea in astfel de situatii, caci barbatii sunt, de fapt, carcotasi si barfitori, chiar daca aceste doua caracteristici sunt, de regula, asociate reprezentantelor sexului frumos. Pentru ca o femeie sa se asigure ca va fi acceptata in grupul de prieteni, trebuie sa se inarmeze cu rabdare, cu intelegere si sa incerce sa patrunda in mintea reprezentantului sexului tare.

Unele femei fac greseala sa stea “botoase” la primele intalniri cu prietenii iubitilor lor. Atitudinea de inabordabila sau de pretentioasa nu trebuie afisata nicicum intr-un astfel de cerc, caci prietenii iubitului vor capata de la bun inceput o aversiune fata de femeie. Pentru a se face placuta, o reprezentanta a sexului frumos trebuie, inainte de toate, sa zambeasca si mai apoi sa rada la glumele spuse in grup, bineinteles, cu conditia sa le inteleaga. Nu ar vrea sa fie prinsa pe picior gresit cu o gluma “interna” spusa de unul dintre barbati, gluma pe care ea nu are de unde sa o cunoasca.

Gesturile conteaza, la randul lor, in astfel de situatii. A sta cu mainile impreuna, in pozitie defensiva, transmite semnalul ca femeia in cauza nu se simte in largul ei si poate sa genereze chiar o usoara tensiune in grup. O femeie care se afla la primele intalniri cu prietenii iubitului ei ar trebui sa gesticuleze degajat, fara a iesi din “perimetrul” ei, adica de a gesticula mai larg de o lungime de cot, riscand astfel sa loveasca pe cineva din jur.

Trebuie sa stii cum trebuie sa procedezi in acest caz si sa actionezi cum poti mai bine.

 


Lasă un răspuns