Cauzele impotentei

In ziua de astazi, daca vom intreba oamenii ce este cel mai important intr-o relatie, vor raspunde o parte din ei ca sufletul persoanei, altii vor spune ca fizicul altii vor spune ca situatia materiala si tot asa. Mai exista totusi o categorie de oameni care spun ca cel mai important este compatibilitatea intre parteneri.

Sigur ca este foarte important ca cei doi parteneri sa fie compatibili din punct de vedere al sexului. Fara nicio indoiala incompatibilitatea unui cuplu atunci cand vine vorba despre viata sexuala, poate deteriora cuplul. Este foarte important ca cei doi parteneri sa se inteleaga in caest sens.

In urmatorul articol, vom vorbi despre impotenta si despre cauzele ei. Am ales acest subiect deoarece destul de multa lume nu intelege ce anume presupune acest lucru. Iata ce trebuie sa stii.

In primul rand, este foarte important sa ai dorinta sexuala. Daca incepe partenera s aiti faca avansuri iar tu nu le intelegi, inseamna ca ai o problema. De asemenea, daca partenera insista sa te saturte sau sa te atinga insa pe tine tot nu te atrage, inseamna ca trebuie sa consulti un medic.

Barbatul se poate implicata in activitati sexuale, dar ii va fi imposibil sa obtina o erectie. Penisul poate ramane moale, chiar daca el pare excitat. Aceasta conditie este cunoscuta sub numele de disfunctie erectila. El poate opri orice activitate sexuala sau poate isi satisface partenerul prin alte mijloace. Barbatul poate deveni stanjenit, furios sau retras intr-o astfel de situatie si nu va dori sa discuta aceasta problema. Acest lucru poate fi din cauzata din motive medicale sau psihologice.

De fiecare data cand simtiti ca puteti avea o problema de acest gen trebuie s aconsulatit medicul. Nu trebuie sa va sfiiti deoarece si in acest sens  se pot crea probleme destul de grave. Indiferent de partea corpului care va jeneaza, trebuie sa faceti astfel incat sa mergeti la un medic.


Lasă un răspuns