Care sunt barbatii pe care trebuie sa ii eviti

Cu totii am avut in viata macar o deceptie in dragoste. Care este motivul acestor deceptii? Daca e sa ma intrebati pe mine as raspunde cu siguranta ca motivul deceptiilor in dragoste este generat de lipsa de experienta pe care o avem. Mai exact, daca avem 19-20 de ani este normal sa credem ceea ce ne spune un Don Juan care apare de peste noapte si care  pare sa fie perfect insa daca vom fi puse in aceeasi dsituatie la varsta de 30 de ani cand avem experienta lucrurile se vor schimba.

De regula, invatam din greselile noastre si in cazul in care gresim, in momentul maturizarii nu mai repetam aceste lucruri. Insa eu nu imi doresc ca fetele tinere sa cada prada unor escroci sentimentali si de aaceea va voi indica cateva tipologii de barbati pe care trebuie sa ii evitati:

Burlacul

In acest moment vorbesc despre acel barbat care este mereu sigunr chiar daca arata atat de bine, se comporta frumos si are si o meserie stabila. Daca il vei intreba care este motivul pentru care inca nu si-a facut o relatie stabila, in ciuda faptului ca este deja destul de matur iti va raspunde ca nu a gasit inca persoana potrivita si iti va da de inteles ca s-ar putea sa fii tu aceea. Ei bine, nu te incredere in astfel de cuvinte.

Zgarcitul

Vorbesc despre acel barbat care te invita in oras si platiti nota nemteste. El evita sa iese cu masina lui si de cele mai multe ori spune ca are o defectiune si te invita sa o scoti pe a ta.

Baiatul mamei

Exista inca o serie de barbati care inca nu s-au desprins de cordonul ombilical. Sunt barbati care pur si simplu nu pot sa traiasca fara sa nu te astepti sa ia vreodata o hotarare sau o decizie cu tine pentru ca el face acest lucru doar cu mama sa.

 


Lasă un răspuns