reductie-mamara

Cand apeleaza femeile la micsorarea sanilor?

Pentru ca multe femei au o perceptie negativa asupra corpului lor, acestea apeleaza la cele mai dure tehnici de infrumusetare sau din contra, la cele menite sa le simplifice existenta, astfel incat unele apeleaza la micsorarea sanilor.

Pe cand cele cu sanii mari se bucura de o mai mare popularitate si se simt mai implinite, femeile cu sanii mici sunt deseori complexate de acest aspect incat apeleaza la unele dintre cele mai drastice masuri, printre care si implantul mamar cu silicon.

Cunoscuta si sub denumirea de hipertrofie mamara, aceasta conditie afecteaza uneori viata sociala, unele exercitii fizice precum si buna functionare a sistemului respirator, care cauzeaza dificultati legate de somn. Pentru ca hainele sunt facute pe marimi, cele cu bustul generos nu isi pot gasi intotdeauna ceea ce isi doresc, motiv care le dezavantajeaza pe multe dintre ele.

O interventie de micsorare a sanilor se adreseaza acelor femei care isi doresc o schimbare si care considera ca ceea ce au le impiedica de la unele activitati, incat cele care sufera de obezitate pot apela la aceste tehnici ce micsorare. In cazul celor care sufera deja de hiperponderalitate sau care au sanii destul de voluminosi si care se plang adesea de problemele legate de volumul propriilor sani este recomandata o asemenea interventie, pentru a se simti mai bine dupa aceasta.

De asemenea, asimetriile mamare sunt cele care pot conduce la interventii de acest gen, intrucat este inestetic ca femeile sa aiba diferente considerabile intre un san si celalalt. Poate ca este gresit sa spunem ca sunt anormale, dar ele stiu cel mai bine situatia in care se afla, si cum se simt. Poate ca au avut diverse probleme in copilarie care au condus la asemenea rezultate sau poate sunt consecinta schimbarilor de la pubertate incat isi doresc o schimbare radicala.


Lasă un răspuns