stailer

Bucură-te de experiențe plăcute cu platforma Stailer

Nu trebuie sa mergi la un salon de hair and beauty doar atunci când ai un eveniment precum o nuntă, un botez sau o altă petrecere la care trebuie să participi. Nu doar atunci trebuie să fii mai frumoasă sau mai elegantă, o poți face ori de câte ori simți nevoia.

Având în vedere că serviciile din industria de beauty sunt destul de vaste, ai de unde alege pentru a te răsfăța. Te poți răsfăța spre exemplu, la fiecare sfârșit de săptămână, cu un masaj de relaxare. După zile pline de activități, de stres, nervi, dureri de spate, de cap și mușchi încordați, o ședință de masaj făcut de un profesionist cu experiență cu siguranță te va relaxa și îți va aduce o stare totală de bine.

Sau poate că nu te poți epila acasă cu ceară pentru că ai nevoie în permanență de ajutor. Poți merge la un salon pentru a scăpa de părul nedorit, cât și de orele pierdute acasă chinuindu-te.

Manichiura și pedichiura totodată sunt mult mai rezistente dacă sunt făcute într-un salon de beauty pentru că experiența unui profesionist, mai ales atunci când este la curent cu tot ce este nou în această industrie, nu se compară cu skill-urile tale.

Sunt anumite servicii pe care nu le putem obține acasă și avem nevoie de experiența unor oameni din domeniu. Pentru asta până la urmă există și saloanele de hair and beauty, pentru experiențe plăcute alături de profesioniști care ne oferă un răsfăț minunat.

Bucură-te de experiențe plăcute cu platforma Stailer

Așa cum spuneam, această industrie este într-o continuă dezvoltare, fapt pentru care de ceva timp a apărut și o platformă cu ajutorul căreia orice persoană se poate programa la un salon de beauty în mai puțin de 5 minute. Este vorba despre Stailer. Poți da click aici pentru a citi mai multe detalii.

Stailer îți poate oferi experiențe plăcute de fiecare dată când vrei sa te programezi la un salon. Poți astfel să uiți de metoda clasică în care trebuia să suni de la un salon la altul pentru a găsi un loc liber pe scaun. Te programezi online, la orice salon de beauty vrei tu, oricând, la orice oră din zi sau din noapte, fără a fi condiționat de nimic. În plus, este o platformă 100% gratuită, care poate fi accesată atât de femei, cât și de bărbați în egală măsură.

Cu Stailer găsești loc liber la un salon chiar azi

Chiar dacă suntem în plin sezon de evenimente unde saloanele de beauty sunt pline, cu Stailer îți găsești oricând un loc liber la un salon. Ai o listă întreagă de unde poți alege locația, stilistul și serviciul dorit de tine, în funcție de ce ai nevoie.

Platforma oferă calitate și eficiență prin serviciile pe care le oferă publicului larg, fiind apreciată din ce în ce mai mult. Chiar dacă momentan activează doar în 5 orașe și anume Cluj Napoca, București, Timișoara, Oradea și Iași, în curând se va lansa și în alte colțuri ale țării.

Bucură-te de experiențe inedite alături de o platformă care a revoluționat prin serviciile pe care le oferă. Pentru mai multe detalii accesează site-ul stailer.ro.

Date de contact: support@stailer.ro sau pagina de Facebook.


Lasă un răspuns