Brand-uri celebre de haine

In ziua de astazi majoritatea persoanelor prefera sa isi cumpere o haina de la un anumit producator din diverse consideratii. Fie ca e vorba de brand sau de calitate cei mai cunoscuti producatori de elemente de vestimentatie din lume ar fi urmatorii:

Adidas

Adidas este o companie foarte bine cunoscuta la nivel global. In general Adidas produce si comercializeaza produse care sunt destinate sportivilor, dar nu numai. Compania s-a infiintat in anul 1938 sub conducerea lui Adolf Dassler. Mai tarziu compania fost impartita intre el si fratele sau Rudolf care a ajuns sa infiinteze Puma.

Ralph Lauren

Ralph Lauren Corporation este o companie de moda americana care a fost infiintata de designerul de moda Ralph Lauren. Organizatia are mai bine de 600 de magazine la nivel global si ofera o gama de elemente vestimentare foarte variata.

H&M

Hennes & Mauritz, prescurtat H&M este numele companiei multinationale care se ocupa cu productia de vestimentatie pentru copii, barbati si femei. Compania are sediul in Suedia si se ocupa de designul, comercializaream si planificare. Productia este impartita in Europa si in Asia in mai bine de 800 de fabrici. H&M Opereaza in 43 de tari si are peste 90 000 de angajati. Primul magazin H&M a fost deschis in Vasteras, Suedia in anul 1947. In momentul de fata compania are peste 2600 de magazin in lume.

Nike

Nike a fost fondat in anul 1964 pe data de 25 ianuarie si este o multinationala de origine americana care produce si comercialieaza echipamente sportive. Sediul este amplasat in Beaverton, Oregon. Nike este una din cele doua companii din Oregon care se afla in topul Fortune 500. Nike produce o gama variate de produse si echipamente sportive. Primul produs comercializat de Nike a luat forma pantofilor sport. Nike activeaza in 45 de tari din lume si peste 700 de magazine. Este una din cele mai cunoscute companii si branduri din lume.


Lasă un răspuns