Beneficiile capsunilor

Suntem in plin sezon al capsunilor si stim ca sunt extrem de sanatoase, asa ca trebuie sa consumam cat mai multe. Cu totii stim ca acestea au un gust extrem de bun, sun delicioase si au si foarte multe efecte benefice asupra sanatatii organismului. In continuare vom prezenta cateva motive pentru care este absolut obligatoriu sa consumati cat mai multe capsuni:

In primul rand, capsunii sunt extrem de sanatosi si va ajuta foarte mult la albirea danturii. Daca v-ati gandit sa mergeti la un stomatolog si sa faceti un tratament de albire a dintilor, trebuie sa stiti ca aceste minunate fructe mici sunt extrem de benefice pentru albirea zambetuului. Ele au in compozitie mai multa vitamina C si sunt capabile sa decompuna placa bacteriana care declanseaza ingalbenirea dintilor. Se aplica o mixtura simpla de capsuni pe dinti iar acestia vot deveni albi pentru o perioada foarte lunga de timp.

De asemenea, bolile si afectiunile inimii pot fi tratae tot prin intermediul capsunilor. Probabil ca nu v-ati imaginat ca aceste fructe pot fi atat de benefice pentru problemele grave de sannatate. Ei bine, principala boala cauz a mortalitatii oamenilor se pare sa fie tocmai bolile inimii. Caspunile fac parte dintr-un regim de viata sanatos si consumandu-le nu veti avea decat de castigat. Acidul elegic ajuta foarte mult la controlul LDL, fructele acetsea fiind foarte bogate in acid si intarind vasele de sange.

Mai mult, procesul de imbatranire poate fi incetinit prin intermediul capsunilor. Astfel, expunerea constanta la soare si poluarea imbatraneste pielea mai repede, in timp ce caspunile lupta impotriva radicalilor liberi, cei care sunr responsabili de accelerarea procesului de imbatranire. Va trebui sa cresteti nivelul de antioxidanti si sa consumati cat mai multe capsuni.


Lasă un răspuns