viata-barbati

Barbatii au o viata mai usoara decat femeile

Nu e niciun secret faptul ca barbatii si femeile sunt creaturi diferite. Gandim diferit, aratam diferit si chiar actionam diferit in functie de modul in care suntem tratati. Dintr-un oarecare motiv, fiecare gen de sex considera ca iarba este mai verde pe cealalta parte- femeile sunt de parere ca viata barbatilor este mai usoara si invers.

O multime de oameni au discutat pe acest subiect de foarte multe ori, astfel ca fiecare are cate un punct de vedere propriu, unic si diferit. Unii sunt de parere ca femeilor le este mai usor sa scape de o amenda pentru viteza, sau reusesc sa intre mai usor intr-un club de noapte. Ei bine, intr-o imagine de ansamblu, nu exista nicio indoiala ca barbatii au o viata mai usoara decat femeile.

Ce avantaje au barbatii?

In primul rand, barbatii nu au menstruatie, iar toate femeile sunt de acord ca aceasta este cea mai urata parte a faptului ca suntem femei. Pentru ca barbatii sa inteleaga: aceasta perioada a lunii este caracterizata de dureri insuportabile la nivelul abdomenului, asa ca nu e de mirare ca femeile se transforma in tot acest timp. De asemenea, barbatii nu sunt nevoiti sa treaca prin durerile nasterii. Da, poate ca e cel mai frumos dar al vietii, dar nu e unul placut. In primul rand nu e corect, pentru ca femeile nu au voie sa bea in timpul sarcinii, sau pentru ca incep sa ia in greutate foarte mult, in timp ce barbatii se lauda la prietenii lor ca „femeia ii aduce un baiat”, atunci cand se afla la o bere pe terasa. Timp de 9 luni, femeile trebuie sa se confrunte cu situatii nemaintalnite, iar faptul ca barbatii nu trebuie sa treaca prin astfel de momente e absolut enervant.

Barbatii nu sunt atat de stresati in ceea ce priveste aspectul fizic. Sa recunoastem, atunci cand mergi pe strada, vezi o multime de fete frumoase care se plimba de mana cu un barbat urat. Media sociala impinge atat femeile, cat si barbatii sa se ingrijeasca de aspectul fizic, dar, nu exista nicio indoiala ca femeile sunt mai stresate din acest punct de vedere. Nu numai ca societatea impinge femeile sa fie mai atente cu aspectul pe care il au ci, acestea simt ca presiunea vine de la barbatii lor si chiar si de la alte femei.


Lasă un răspuns