tantric massage

Asteptari de la un „tantric massage”

tantric massage

Normal ca exista mai multe intrebari pe care ti le adresezi in minte atunci cand ai de gand sa mergi pentru prima data sa ti se faca un masaj tantric. Normal ca exista si raspunsuri, pe de alta parte, pentru ca orice intrebare are si un raspuns. Un masaj tantric sau un tantric massage-termen imprumutat de la vecinii din Europa-este si va fi mereu o experienta cu totul unica, dar mai ales relaxanta.

Ca sa raspundem la intrebarea ce tine de prima data la un salon de masaj erotic sau tantric, ar trebui sa-ti spunem ca poate iti va lua mai mult pana sa te relaxezi de vreme ce te vei afla intr-un mediu nou, insa este si normal sa te simti putin nelinistit si ciudat atunci cand vei merge acolo pentru prima data.

Daca totusi maseuza este prietenoasa si stie cum sa vorbeasca cu tine, dar mai ales daca te vei simti din prima bine in prezenta ei, atunci cu siguranta experienta ta in cadrul unei vizite la salonul de masaj erotic va fi una captivanta si placuta. Carisma ei, fizicul, dar si mainile sale pricepute vor putea sa te transpuna din prima in acea stare de bine dupa care tanjeai de ceva timp.

Un masaj tantric este relaxant si senzual in acelasi timp, masajul tuturor zonelor erogene ale corpului care se intampla spre finalul masajului vor fi doar o parte delicioasa a intregii sesiuni de masaj. Acest lucru te poate ajuta si ca sa intarzii ejacularea pe mai tarziu in cadrul propriului dormitor, asadar iti va fi foarte de folos in cadrul vietii tale sexuale.

Daca maseuza este specialista si profesionalista in ceea ce are de facut, aceasta te poate invata chiar si cateva tehnici de control, mai ales daca iti doresti tu aceste lucruri. Si totusi, acest masaj minunat nu tine deloc de alte tehnici de auto-satisfacere, doar ca informatie aparte.

De asemenea, se poate intampla ca masajul tantric sa fie combinat si cu alte tehnici de masaj obisnuite, cu exercitiile de stretching si cu terapia pentru spate si pentru alte zone problematice la fel de bine. Chiar este nevoie sa treci printr-o asemenea experienta placuta ca sa poti judeca dupa ce si cum. Daca te pomenesti ca spui una si alta despre aceste practici, mai bine nu o fa pana nu vei incerca asa ceva pe propria piele.

Inca un lucru de adaugat, un tip de tantric massage este un masaj sau o practica senzuala, erotica si corp la corp. Este o experienta uimitoare si foarte intima, mai ales daca este mai apoi practicata si acasa in cuplu.


Lasă un răspuns