termostate inteligente

Asigura confortul termic in locuinta ta prin gama de termostate inteligente de la Salus

Cine a zis ca trebuie sa te complaci in situatiile care te incomodeaza si care nu iti aduc nici un fel de confort – nici fizic si nici psihic? Tine cont de faptul ca traim in era tehnologiei, in care totul este posibil daca faci si tu un pas in directia potrivita. Raspunsul in aceasta privinta, respectiv legat de confortul termic din locuinta il reprezinta o sursa de incalzire potrivita, alaturi de un dispozitiv din numeroasele ce alcatuiesc gama de termostate inteligente de la Salus.

Cum reusesc termostatele inteligente de la Salus sa asigure confortul in locuinta?

Marea problema a romanilor a fost dintotdeauna dificultatea de a gasi o solutie de incalzire potrivita, care sa aiba cheltuieli echitabile. Deseori se intampla ca odata cu terminarea iernii, acestia sa porneasca in cautarea unei solutii prin care sa reduca din cheltuielile pentru cea care va urma. Se intampla ca facturile sa depaseasca peste masura asteptarile atunci cand caldura nu este folosita inteligent, respectiv cand solutia ta de incalzire reprezinta mai mult o problema.

Avantajele pe care le asigura un termostat inteligent depasesc imaginatia celor care inca nu ai realizat o investitie in acest sens. Iata numai cateva dintre cele specifice gamei de termostate inteligente de la Salus:

  • Ofera un ambient placut in locuinta prin asigurarea temperaturii optime

Un astfel de dispozitiv iti permite sa reglezi temperatura din locuinta dupa bunul plac, respectiv sa faci setarile pe care le consideri necesare pentru ca valoarea temperaturii sa fie cea potrivita. Astfel, nu mai exista probleme de genul temperaturilor prea ridicate, respectiv a risipei de caldura. Te asiguri ca ai identificat valoarea care iti ofera confort deplin si programezi termostatul sa o mentina astfel.

Nu numai partea fizica se bucura de avantajele oferite de un astfel de dispozitiv performant. Atunci cand aerul din locuinta este unul corespunzator si partea psihica se simte mai relaxata si mai productiva.

  • Mentinerea unei temperaturi optime pe timpul noptii

Este foarte important ca pe timp de noapte aerul din camera de odihna sa aiba o valoare a temperaturii mai scazuta. Aceasta este prielnica pentru un somn odihnitor si linistit, neintrerupt si profund. Daca stii ca te confrunti cu astfel de probleme, ar trebui sa iei masurile necesare si sa te asiguri ca valoarea temperaturii din dormitor este cea recomandata.

  • Reduce din consumul de combustibil si energie electrica

Faptul ca poti face economii cu pana la 30 – 40% nu e putin lucru si nicicum nu ar trebui sa il treci cu vederea. E destul de greu sa incalzesti o casa cu suprafata mare pe intreaga perioada a sezonului rece, fara a te indatora din cauza ca nu mai faci fata consumului.

Prin utilizarea unui termostat inteligent insa, poti sa optezi pentru acel program prestabilit, respectiv poti realiza un program care sa se plieze pe nevoile tale. Astfel elimini dezavantajele cu care esti obisnuit – indurarea frigului din cauza facturilor prea mari sau risipirea inutila a unor cantitati insemnate de caldura.

Nu te priva de la un confort termic optim la care de altfel ai tot dreptul. A venit timpul sa iei masurile necesare in acest sens, iar saluscontrols.ro sta la dispozitia ta cu solutia ideala – gama de termostate inteligente.


Lasă un răspuns