Anul 2015. Anul blugilor

Blugii sunt fara doar si poate una dintre cele mai populare puese vestimentare pe care cu siguranta, orice femeie le au in garderoba. Incepand de la copii, la adolescenti si persoane in varsta, oricine are in garderoba cel putin o pereche de blugi.

Se pare ca in anul 2015, blugii sunt mult mai favoriti. Cineva are doar o pereche de blugi, care de mai multi ani sunt o parte integranta a stilului normcore, altii au zeci de blugi diferiti in garderoba si in fiecare sezon lista se completeaza si se actualizeaza cu modele noi si trendy. Astazi vom dedica un articol pentru cei care doresc sa stie ce fel de blugi de dama sunt la moda in primavara si vara anului 2015.

O noua tendinta a sezonului destul de interesanta sunt hainele din tipuri de materiale combinate. Astfel de blugi pentru femei sunt un must have al sezonului. Va prezentam atentiei blugi incredibil de feminini si delicate de la Alberta Ferretti unde puteti observa o trecere lenta din denim in partea de sus in sifon in partea de jos a acestora plus flori care sunt atat de populare in acest sezon. Brandul Greg Lauren ne prezinta blugi total diferiti de cei ai Albertei Ferretti. Acestia sunt din nou blugi din tipuri de materiale combinate insa de aceasta data, denimul albastru este combinat cu kaki, si daca partea de sus a blugilor este executata in stil classic, atunci partea de jos este ceva intre stilul safari si military. De asemenea in imagini sunt prezentate modele foarte neobisnuite de blugi de la brandul Leonard, pantaloni asimetrici albi-albastrui din denim subtire si iarasi decorul-florile.

Marca fantastica Gucci in acest sezon pune pariu pe blugii clasici albastri indoiti. Detaliile necesare – dunga, talia medie si cureaua impletita din piele maro.

Asadar, blugii nu trebuie sa lipseasca din garderoba dvs. ci trebuie sa fie tot timpul la indemana.


Lasă un răspuns