petreceri

Aniversarea copilului tau aduce multe zambete

Aniversarile sunt cele mai interesante momente pentru copii si sunt cele mai asteptate in fiecare an. Acesta este momentul in care parintii indeplinesc majoritatea dorintelor ale celor mici, rasfatandu-i mai mult decat de obicei. Copiilor le plac surprinzele, asa ca aniversarea intr-o locatie destinata pentru acest timp este ideala. Nu este nici o scuza atunci cand vine vorba de locuri de distractie pentru petrecerile aniversare ale copiilor.

 Locatii pentru petreceri aniversare

Copilul poate fi surpins prin alegerea unui loc perfect, iar pregatirile trebuie sa inceapa din timp si sa fie tinute secret.Locatii interioare de genul centrelor de distractii care ofera sarbatoritului cele mai multe zambete sunt ideale, pentru ca angajarea unui artist poate fi cea mai buna solutie. In cazul fetelor, acestea pot avea o petrecere de basm, in care rochiile personajelor preferate pot avea cele mai inedite culori si forme. Nu trebuie sa lipseasca nici baghetele magice. Un spectacol de magie poate fi intotdeauna o surpriza, precum si serviciile unui artist de caractere care poate imbraca un costum al celui mai ravnit personaj din desenele animate preferate ale celor mici.

Mall-ul poate fi o alternativa la distractie pentru cei mici. Se pot obtine reduceri la biletele pentru un film de animatie, incat sa fie o experienta placuta pentru copii. Oaspetii pot avea o servire de tip food court, incat sa fie serviti cu tort si cu cele mai delicioase prajituri.

Bowling-ul este pentru acei copii mai mari, care au posibilitatea de a merge la o sala de bowling insotiti de un parinte. Daca unui copil ii place la bowling, atunci este cel mai indicat sa ii organizati ziua in asa maniera incat sa se bucure de joc impreuna cu prietenii sai si sa aiba distractie in acelasi timp. Patinajul, mini-golful sau complexul de paint ball, pot fi de asemenea cele mai bune locuri pentru a sarbatori ziua de nastere a micutului. In materie de alternative se poate vizita si momente-magice.ro, astfel incat nu doar micutul sa fie incantat de ziua sa onomastica, ci si parintii sa se bucure de putin timp si relaxare, atata timp cat fericirea copilului se citeste si in ochii parintilor.

O alta idee in materie de distractie pentru copii poate fi si un parc de distractii pe diferite teme, incat copiii pot avea o experienta sigura in materie de adrenalina. Poate unora le place sa se catere, altora sa experimenteze o plimbare cu tirolina sau climbing pe pietre. Nu trebuie uitat nici plimbarile de tip roller coaster sau cele cu roata gigantica. De asemenea, daca cel mic este interesant de viata animalelor, se poate organiza o excursie la gradina zoologice.

Cele mai bune petreceri magice au loc atunci cand se stabilesc din timp listele de invitati, meniurile, precum si activitatile care sa ii tina interactivi intreaga zi. Pentru cei mai curiosi, si parcurile publice pot fi o solutie optima, incat o plimbare in parc ar fi plictisitoare si unora nu le-ar place. S-ar putea face si unele aranjamente pentru a lua un picnic in parc, jocuri amuzante, cele de tenis, frizby, volei, sau fotbal. Este bine sa verificati parcurile din apropiere pentru a planifica un moment si pentru cei mici. Oricare din parcurile publice poate oferi posibilitatea de a face gratar.


Lasă un răspuns