dispozitive medicale

Alegerea unui sistem de alerta medicala pentru seniori

Persoanele in varsta au nevoie de mai multa ingrijire medicala decat alte persoane, in masura in care sunt mai vulnerabile si sunt mai predispuse bolilor de inima, precum ai ala altor afectiuni care ar necesita o monitorizare continua.

Diferite tipuri de dispozitive de alerta medicate sunt disponibile acum si pe piata romanesca in masura in care se potrivesc cu nevoile seniorilor si cu ceea ce isi doresc ei sa denumeasca siguranta. Se spune ca exista o multime de intrebari importante care se solicita inainte de a cumpara un dispozitiv de mnitorizare si alerta medicala.

Pasi pentru alegerea unui dispozitiv de monitorizare pentru seniori

Primul pas in alegerea unui dispozitiv de monitorizare medicala este determinat de tipul de monitor de care persoana are nevoie. Sistemele de interventii de urgenta cu caracter personal sau sistemele de alerta medicala includ emitatoare care se pot atasa la un scaun cu rotile sau poate fi purtat in jurul gatului, la incheietura mainii sau pe o curea. Daca persoana are tendinta de a se dezechilibra si de a cadea, i se va asigura un monitor de supraveghere care poate fi activat fara a ajunge la telefon si a suna dupa un echipaj medical.

dispozitive medicaleO persoana mai in varsta poate utiliza majoritatea sistemelor de monitorizare chiar si atunci cand telefonul este oprit si va notifica familia precum si serviciul de ambulanta. Un motior portabil permite transmiterea informatiilor cu privire la deplasarea persoanelor, astfel incat sa fie constienti de orice nereguli in ceea ce priveste sanatatea acestora.

Planurile de viitor sunt un alt element care ne faciliteaza alegerea unor dispozitive de monitorizare care se regasesc si pe www.medisonica.ro impreuna cu alte dispozitive care faciliteaza deplasarea pentru persoane adulte si pentru copii, aparate auditive, dispozitive de mers, instrumente medicale sau orteze si proteze. Multi dintre cei mai in varsta dintre noi au probleme grave de sanatate care ii impiedica sa efectueze activitatile zilnice, fiind in imposibilitatea de a se simti flexibili. Aceste aparate le permit sa faca orice modificari pentru a-si continua deplasare si pentru a-si stabili mobilitatea.

Trebuie luat in conisderare si costul unui contract de asistenta medicala, in cazul in care seniorul are nevoie de mai multe ingrijiri, precum transferul la spital, la un azil sau in situatii de urgenta. Pretul unui astfel de dispozitiv trebuie sa fie comparat in functie de caracteristici, de flexibilitate si de durata de folosire a acestuia si poate varia se la sume modice la sume deosebit de mari.


Lasă un răspuns