Album nou: Marina and the Diamonds

Cantareata galeza Marina and the Diamonds a lansat pe 13 martie al treilea album din cariera, intitulat „Froot”, sub egida Neon Gold si Atlantic Records. Un melanj de muzica indie pop, synthpop si dream pop, se merita notat ca toate piesele au fost scrise si compuse de muziciana, de productie ocupandu-se tot aceasta, in colaboare cu David Kosten (care a mai lucrat cu Bat for Lashes si Coldplay, pe langa altii). Albumul a fost inregistrat folosindu-se o trupa live.

Piesele exploreaza teme diverse precum fericirea pe care trebuie sa o gasesti in tine, inainte sa poti iubi pe altcineva („Happy”), nevoia de a te desparti de cineva („I’m a Ruin”), relatiile anterioare care inca te bantuie („Weeds”), importana iubirii in fata mortii („Immortal”), neputinta de a uita („Forget”) sau faptul ca doar ne prefacem civilizati, cand actiunile noastre violente spun altceva („Savages”).

Ca de obicei, versurile Marinei sunt nu numai frumoase, dar si interesante si unice, atragand prin modul diferit de a-si exprima trairile interioare. Cu siguranta ar merita mai multa atentie.

Criticii i-au oferit recenzii pozitive, fiind considerat de unele publicatii, ca „Entertainmnent Weekly”, „The Irish Times”, „The Observer” sau „Sunday Express” cel mai bun album al ei de pana acum, fiind comparat favorabil cu primul ei album, „The Family Jewels” (2010).

Piese recomandate: „Happy”, „Froot”, „I’m a Ruin”, „Blue”, „Can’t Pin Me Down”, „Better Than That”, „Weeds”, „Savages”, „Immortal”.

marina and the diamonds


Lasă un răspuns