Afla de ce comporta partenerul urat cu tine

Aud din ce in ce mai des femei care sunt nemultumite de comportamentul pe care il au sotul sau iubitul lor. Violenta fizica si verbala s-a intalnit destul de des inca din cele mai vechi timpuri. Nu este normal si nici moral ca partenerii sa se comporte urat unul cu celalalt.

Cand doua persoane convietuiesc impreuna trebuie sa se respecte inainte de a se iubi. Aceasta calitate este foarte importanta pentru ca relatia sa functioneze asa cum trebuie. Respectul reciproc este cel mai bun remediu in cazul in care doriti sa aveti o casnicie fericita sau o relatie perfecta.

Cum spuneam, din ce in ce mai multe femei se plang despre felul in care partenerii lor se comporta cu ele deoarece acestea acuza comportament urat, neadecvat. Cand incepe un barbat sa se comporte urat cu o femeie?

In primul rand, barbatii incep sa se comporte urat cu femeile in momentul in care observa ca acestea sunt dependente de ei. Mai exact, femeile acelea posesive, care isi controleaza tot timpul barbatul au de-a face cu un comportament de acest gen.

Este important ca o femeie sa nu il sufoce pe barbat asa cum probabil ca nici ea nu si-ar dori sa fie sufocata. Este important ca fiecare dintre parteneri sa fie liberi si sa aiba acces sa faca ceea ce simt. In cazul in care unul dintre parteneri devine sufocant, celalalt incepe sa ii prinda punctele slabe si astfel apar discutiile.

Exista barbati care tipa sau se comporta urat cu femeia de langa ei pentru ca nu stiu pur si simplu cum trebuie sa se comporte cu o femeie. Multe femei pot da vina pe educatie insa de cele mai multe ori nu este asa. Exista anumiti barbati care nu isi dau seama cum trebuie sa se comporte cu o femeie si fac greseli majore.


Lasă un răspuns