3 motive care iti spun de ce ar trebui sa te iubesti mai mult

In general, oamenii gasesc o multime de moduri prin care ajung sa iubeasca alte persoane din viata lor, insa, prima persoana pe care trebuie sa incepem sa o iubim este propria persoana. Evident, nu trebuie sa duci lucrul acesta la extrem si sa dai in narcisism, ci trebuie sa inveti sa te apreciezi mai mult pe tine si sa incetezi sa iti mai critici toate faptele.

De ce sa te apreciezi mai mult?

  1. Esti unic- normal ca esti unic, din moment ce clonarea umana este ilegala in toate statele din intreaga lume. Nu exista niciunde pe acest pamant o persoana care sa gandeasca si sa arate la fel ca si tine. Chiar si gemenii identici sunt diferiti din anumite puncte de vedere- lucrurile variaza de la emotii si pana la aspecte ce tin de amprente-, asa ca nu ai sa vezi niciodata doua persoane complet la fel. Prin urmare, cu siguranta esti unic, asa ca nu ai niciun motiv pentru care sa nu ajungi sa te iubesti. De asemenea, gandeste-te ca nimeni in lumea aceasta nu e capabil sa te inlocuiasca.
  2. Nu te vei lasa la greu- spre deosebire de celelalte persoane din jurul tau- care te lasa atunci cand iti este mai greu- tu trebuie sa lupti pentru a trece peste diverse situatii dificile din viata ta, astfel ca, indiferent care ar fi problema, trebuie sa te confrunti cu ea. Tot timpul va exista o parte a mintii tale care, indiferent ca esti bucuros sau trist, nu va inceta sa te motiveze. Chiar si cele mai dragi persoane din viata ta ar putea sa te paraseasca atunci cand iti este mai greu, insa tu nu ai cum sa faci acest lucru cu tine.
  3. Nu te poti minti- din moment ce stii deja ce faci, este putin cam imposibil sa ajungi sa te minti pe tine insuti. Nu trebuie sa ascunzi nimic. De asemenea, se spune ca oamenii reusesc sa minta pe oricine din lumea aceasta, insa pe ei insisi nu vor reusi sa o faca vreodata. Prin urmare, daca nu exista minciuni, nu exista nici vina.

Lasă un răspuns