timp liber in iarba

10 activitati pentru a lasa telefonul din mana

Tehnologia pare sa ia cat mai mult din viata de zi cu zi, ceea ce inseamna ca cei mai multi adulti si tineri stau conectati 24/7 pe telefonul mobil. Accesarea adresei de email, a retelelor sociale si implicit transmiterea de mesaje si de apeluri telefonice inseamna un mod virtual de a socializa.

Ce trebuie sa faci sa uiti pentru cateva minute de telefonul mobil?

  1. sa vezi un film sau o emisiune preferata. Cu siguranta vei invata ceva nou de la ea.
  2. sa optezi pentru o piesa de teatru sau pentru un concert clasic. Iti vei ascuti mintea si te vei relaxa. Vei da o altfel de importanta acestor momente.
  3. desena sau picta. Iti vei dezvolta partea practica si vei lucra mai mult la abilitatile tale.
  4. un colaj de fotografii este un bun mod de a reuni familia in ceva inedit si artistic cu amprenta personala.
  5. sari peste masa de pranz si savureaza o inghetata cu prietenii. Compania lor te va incalzi cu drag si iti vei aminti ce inseamna o conversatie fata in fata.
  6. viziteaza un parc de distractii. Sunt n moduri prin care te poti distra in acest loc si nu vei regreta ca telefonul nu este o optiune vitala pentru tine.
  7. o vizita la un museu. Poate un muzeu de antichitati, un muzeu de istorie sau unul de geografie constituie atractii reusite.
  8. un film sau un serial preferat. Oricare din acesta te va face sa iti mentii atentia si sa te bucuri de o pasiune veche de a ta.
  9. poti construi o sedinta de jocuri video la tine acasa. Cheama cativa prieteni si incercati sa va destindeti cu ajutorul unor jocuri si al unor play station-ere.
  10. mergi intr-un loc unde nu te poate deranja nimeni si asculta muzica preferata. Este tot ce ii trebuie pentru o stare de spirit pozitiva si pentru a invata cum este sa apreciezi linistea in natura.

Lasă un răspuns